Eigen schuld, dikke bultGeen Troonbeeckx (gele schorsing), ook geen Duric (op stage met zijn Duits team) maar wel het debuut van aanwinst Mo Raguragui. En die speelde een sterke eerste helft. Noorderwijk walste over de thuisploeg heen en creëerde kans op kans. Telkens mooie acties en vaak met Raguragui in de hoofdrol. De Antwerpse spits scoorde ook snel zijn eerste doelpunt. Knappe actie op rechts met Plompen via Wagemans naar Raguragui en 0 – 1 op het bord. En de kansen bleven komen via Dams, Hermans en Naalden maar de doelpunten volgden niet. Net voor de pauze de eerste Schotense tegenstoot en bingo. Doelman Nevelsteen had nog geen bal moeten pakken maar moest hem wel uit de netten halen (1 – 1). Na misschien wel de beste helft van het seizoen stond Noorderwijk geen stap verder in zijn race naar eerste klasse. Nul-drie, nul-vier, het had gekunnen, gemoeten is een beter woord. Maar wat een verschil na de pauze. Schoten speelde nu wel mee en zorgde ook voor kansen en kwam nog op voorsprong ook. 2 – 1. Het sterke Noorderwijk van de eerste helft was in geen velden meer te vinden. Tim Wagemans zette zijn team wel op gelijke hoogte (2 – 2) en even was daar weer het geloof in een goede afloop, niet voor lang echter, een scherp counterend Schoten kwam opnieuw op voorsprong, maar wel na voorafgaandelijk en niet gefloten handspel (3 – 2). Bij die fase werd ook keeper Nevelsteen gekwetst en moest vervangen worden door Kevin Witvrouwen. Even later werd Raguragui binnen de strafschopzone zwaar gepakt, rood voor een thuisspeler maar slechts vrijschop i.p.v. penalty. De man meer situatie leverde geen doelpunt op. Slechts nadien kon Rudy Plompen, knap vrijgespeeld door Tom Dams de 3 – 3 scoren. Erop en erover leek het maar de bezoekers werden zenuwachtig zeker toen Schoten opnieuw mocht scoren met hulp van de scheidsrechter. Voor de tweede keer een bal met de hand gespeeld door Schoten, tegenaanval en 4 – 3 voor Schoten. Op basis van de tweede helft niet onverdiend. Met de rust had de match moeten gespeeld zijn, geen punten en opnieuw met vier punten achter de leiders Ans en Houthalen. Het kan nog in de terugronde en debutant Raguragui is een aanwinst maar de volgende weken mag er echt niets meer fout lopen of de droom is over. Real Noorderwijk speelde met Stijn Nevelsteen, Kevin Witvrouwen, Tom Dams, Paul Naalden, Yonoi Paelinkckx, Mo Raguragui, Rudi Plompen, Philip ’t Seyen en Andy Hermans.Volgende wedstrijden Vrijdag 29 januari 2010Beker van België (1/8 finale)21u Kaya’s Beringen (1e nat) - Real NoorderwijkVrijdag 5 februari 201021u15 Eurosport Bocholt - Real NoorderwijkVrijdag 5 februari 2010 21u45 Real Noorderwijk - Zanetti BeyneLAATSTE UITSLAGEN 08-01-2010 21:45 Real Noorderwijk ZVK Eisden-Dorp 4 - 2 15-01-2010 21:15 Zanetti Beyne RP Ans 10 - 6 15-01-2010 21:15 ZVK Meeuwen ZVK Celtic Houthalen '94 2 - 4 15-01-2010 21:20 United '76 Schoten Real Noorderwijk 4 - 3 15-01-2010 22:15 Atlas Mechelen Eurosport Bocholt 5 - 2 KLASSEMENT Positie Ploeg Wed Winst Gelijk Verlies Doelp Doelp- Punten1 RP Ans 11 7 1 3 71 47 222 ZVK Celtic Houthalen '94 11 7 1 3 42 45 223 Atlas Mechelen 11 6 2 3 53 44 204 Eurosport Bocholt 11 6 2 3 41 39 205 Real Noorderwijk 11 5 3 3 52 44 18